среда, 28. фебруар 2018.

Okončan je 40. Međunarodni sajam turizma na Beogradskom sajmu


Svi oni koji sanjaju putovanja i odmore na rajskim plažama mogli su svoju znatiželju da zadovolje na beogradskom sajmu od od 22. do 25. februara 2018. godine.


U halama Beogradskog sajma 1, 1a, 2a i 4 predstavile su se najznačajnije turističke agencije (primetan je bio izostanak nekih važnijih poput Robinzona, Vive, Karpata, Junge trabe...), savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni turoperatori, i posetiocima ponuditi aranžmane za predstojeću turističku sezonu, ukratko očekuje se više od 1200 izlagača iz 55 zemalja sveta. 

 

Predstavili su se i naše komšije (Makedonija, Hrvatska, Slovenije, Mađarska (pozdrav prijateljima iz Morahaloma)...), naše banje i turistički centri. 

 

Međutim izostale su neke egzotične destinacije,  kao i atraktivnija predstavljanja, manjkalo je karnevalske atmosfere (osim svetlog primera Vrnjačke banje), publikacije i prateći propagadni materijal bili su skromije (olovke vezane bankarski na kanap), no možda su nas dosadašnji Sajmovi razmazili i navikli na viši nivo što nikako nije loše. No, nadajmo se da su svi oni koji su planirali obavili ono što su hteli. Do sledeće godine i sledećeg Sajma.  


A novosti? Pa razmišlja se o još jednom pomeranju termina održavanja Sajma turizma zbog sve ranijeg rezervisanja aranžmana za letovanje (i zimovanje). Ideja je da bude u decembru.

Нема коментара:

Постави коментар