четвртак, 24. мај 2018.

Dinara Relax Centar




Dinara  spa centar nalazi se ba Banjici, tačnije Trošarini. Relax centar nudi kompletne wellness usluge i uređen je najsavremenijom saunom, turskim kupatilom, Whirlpool kadom i džakuzijem, tepidarijumom, a svim ovim aktivnostima može da predhodi jedna od  više od deset vrsta masaža. 


Oaza blagotvorne toplote, detoksikacija i relaksacija pomoći će vam da se potpuno opustite, restartujete, ojačate imunitet i raspoloženje. Osoblje je ljubazno i diskretno.



Jedina primedba mogla bi se staviti skučenosti prostora i odsustvu čiviluka za kaćenje peškira, ali je zato svlačionica raskošno prostorana, za razliku od većini sličnih objekata.

 
 

Ponuda spa dela je sledeća:


  • Whirpool s bisernom kupkom i hidromasažom i vodenim slapom,
  • Jacuzzi  s hidromasažom i hromoterapijom (terapija svetlosću),
  • Finska sauna - prostorija sa temperaturom od 70 do100 stepeni,
  • Tursko kupatilo (hamam) potiče sa Bliskog Istoka.  Boravak u prostoriji gde je vazduh zasićen vlagom a temperatura dostiže do 50 stepeni celzijusovih, odlično utiče na okrepljenje organizma ali i blistavost kože.
  • Tepidarijum - topla klupa anatomskog oblika.

 

 


Uz predah od gradske vreve možete se opustiti, a mi prepočujemo i neki od čajeva koji stoje na raspolaganju po vrlo pristupačnim cenama. 



A nakon svega, pre nego što izađete na ulicu sledi 30 minuta u slanoj sobi. Slana soba u Dinara Relax centru uređena je po najvišim standardima,  svi zidovi obloženi solju, a izuzetna mikro klima postiže se koristeći farmaceutsku so renomiranog austrijskog proizvođača Salinen, čiji su i generalni distributeri.

1 коментар: