петак, 22. фебруар 2019.

PUTOVANJA, POKLONI I PUN TURISTIČKI UGOĐAJ NA BEOGRADSKOM SAJMU


Sudeći po fantastičnoj atmosferi u kojoj je protekao dan otvaranja i velikom broju posetilaca, ovogodišnji Sajam turizma opravdaće očekivanja svih učesnika i zainteresovane publike.


Već tradicionalno, posetioci sajma uživaće svim čulima u ukusima i mirisima gastronomske ponude, specijaliteta kao i suvenira iz svih krajeva Srbije jer se istovremeno odvijaju i: 10. Međunarodni sajam vina BeoWine, 15. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA-OPREMA i 15. Sajam suvenira “Posetite Srbiju“. 


Za sve koji sa nestrpljenjem očekuju leto 2019., Sajam turizma je jedinstveno mesto koje podstiče na nova putovanja, otkriva nove destinacije koje se tek promovišu u Srbij, gde posetioci mogu da se upoznaju sa sveobuhvatnom i premijernom ponudom popularnih odmarališta i hotela, i na licu mesta ostvare popust, uporede cene i odluče se za svoj idealan odmor.



Uz ekskluzivne sajamske pogodnosti, odabir destinacije za putovanje i odmor, na sajmu se degustiraju najbolja vina, rakije i gastronomski specijaliti ovog podneblja.

Posebnu pažnju privukli su izuzetno povoljni aranžmani za omiljene destinacije domaćih turista, kao što je Grčka, sa paketima i mnoštvom pogodnosti što je posebno atraktivno za porodice sa više dece, jer dvoje dece boravi besplatno.


Niske cene, egzotične destinacije i sajamski popusti od 5 do 50 posto, kao i vredni pokloni, obeležiće dane vikenda pred nama.

Svojim vernim posetiocima Beogradski sajam spremio je poklon aranžmane. Poklone će dobiti posetioci koji kupe kartu, fotografišu se na mestima u hali gde su vidljivo postavljene 3d Hashtag oznake #sajamturizma2019, fotografiju postave na društvene mreže Instagram i Facebook i potom dobiju najviše “lajkova”.
 

Radno vreme manifestacije u subotu 23. febrara je od 10 do 19 časova i u nedelju 24. februara od 10 do 18 časova.
Cena pojedinačne ulaznice je 400 RSD, a porodična ulaznica (važi za roditelje sa decom do 16 godina) 800 RSD.
Poslovna ulaznica sa paketom pogodnosti 1500 RSD.  
Parking je 200 RSD po satu.


 
Za subotu je planiran okrugli sto povodom uspešnog nastupa egipatske turističke privrede na 41. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu. Domaćini ovog sajamskog događaja biće ambasador Egipta u Srbiji Amr Mohamed Aljowaily i direktor Regionalne egipatske kancelarije turizma Muhamed Abdelatif, zajedno sa dr Rania Al-Mashatom, ministrom turizma Egipta, i Ahmedom Abdallahom, guvernerom Crvenog mora.

Visoki egipatski zvaničnici razgovaraće sa predstavnicima turističkih agencija, tur-operatora i specijalizovanih medija u oblasti turizma.

S obzirom na to da je Egipat zemlja-partner 42. Međunarodnog sajma turizma 2020. godine, primopredaja partnerstva biće održana u subotu, u 14.30 časova. Primopredaju će  obaviti visoki državni zvaničnici Bugarske (zemlje-partnera ovogodišnjeg Sajma turizma), Egipta (zemlje-partnera Sajma turizma 2020) i Srbije.

Нема коментара:

Постави коментар