среда, 4. септембар 2019.

52. Međunarodni sajam turizma na Novosadskom sajmu

 

52. Međunarodni sajam turizma održaće se od 3. do 5. oktobra, na Novosadskom sajmu. Učešće se uzeti Udruženje banja Srbije sa članicama, među kojima su Merkur, Fontana, Institut Niška Banja, Specijalna bolnica za rehabilitaciju Ivanjica, Raška, Brus i Atomska banja u Gornjoj Trepči... 

 

Svoj dolazak su najavili i Udruženje banja Mađarske, kao i terme u Sloveniji – Laško, Zreče, Rogla. Nastupiće i Sava turizam – najveće slovenačko turističko preduzeće koje na tržištu deluje pod krovnom robnom markom Sava Hotels & Resorts, sa udruženih pet odredišta: Hoteli Bled, Terme Radenci, Terme Ptuj, Terme Lendava i Moravske toplice.

 

Posebna tematska celina biće Gastro regioni – izložba hrane i pića, u sklopu koje se održavaju Gastro izazovi i Gastro kup Srbije – međunarodna takmičenja učenika, studenata i profesionalaca u pripremanju i serviranju hrane. Učesnike očekuju i B2B susreti,  Hosted Buyer Program, Dani karijere u turizmu, a najbolje na ocenjivanju kvaliteta i Veče šampiona u Kongresnom centru „Master“. 

Paralelno sa Sajmom turizma održavaju se i priredbe posvećene lovu i ribolovu, ekologiji i sportu. Sajam lova i ribolova počinje 2. i traje do 6. oktobra. Prati ga Sajam ekologije dok će Sajam sporta, koji se održava pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada, dočekivati posetioce od 3. do 6. oktobra.

Нема коментара:

Постави коментар