четвртак, 4. јул 2019.

Royal Wellness Centar




Royal Wellness Centar, otvoren je 17. decembra 2017. godine u Rada Neimara broj 11. U jako kratkom roku uspeo je da zadobije simpatije mnogih posetilaca koji su prepoznali ovaj jedinstveni koncept.



Sam slogan centra “Plivaj i uživaj!” sasvim jasno opisuje atmosferu koja vlada. A i danas sve deluje novo i čisto-što znači da se dobro i temeljno održava. to ovde i nije baš česta praksa. Posebnoje zanimljiv večernji termin od 21-23h, a petak je rezervisan za nudiste.



Posle ili pre spa tretmana možete popiti  voćne napitke, kafu ili čaj u “Royal Caffe” zoni ili otići na jednu od masaža  (relaks,parcijalna, deep tissue – rolfing, foot, anticelulit, kao i face beauty masaži) ili koristiti usluge kiropraktičara . A kada uđete u svlačionicu tu je sasvim dovoljno mesta, lepo dimenzionirane kasete za odlaganje gaderobe, tuševi, umivaonici i toaleti. 



U sastavu cenra je bazen, đakuzi, parno kupatilo, finska i ruska sauna i slana soba sa himalajskom solju. Svugde vas prati prijatna, diskretna muzika, a u saunama ima i mirisnih aroma. Temperatura u bazenu je konstantno između 26 i 28 stepeni, dok je temperatura u akuziju nešto viša. Tu si i stolice i ležaljke, ali i aparat za vodu ako ožednite. 



Kako god bilo, izaći ćete preporođeni. A to je i bio cilj, zar ne?

 

Radno vreme centra:

Dnevno – od 7h do 17h
Večernje – od 17h do 23h
Vikend – od 07h do 23h


Нема коментара:

Постави коментар